HUMAN QUALITY MANAGEMENT

Danielle Roex

Danielle RoexDanielle Roex is oprichter van HQM en ontwikkelde het Contextueel Proces Management Model en zijn toepassingen. Ze leidt seminars en ontwikkelt het trainingsmateriaal.

Ze was co-director bij het Institute of Psychosynthesis London. Ze was directeur van een grote non-profit organisatie en was gedurende 20 jaar docent in het hoger onderwijs. Ze adviseerde bedrijven en gaf in-company trainingen.

Contact: info@hqm.be | T +32 475 29 45 43

Richard Jongenotter

Richard JongenotterRichard Jongenotter is organisatieadviseur, trainer en coach. Hij is bedrijfskundige, met als specialisatie organisatieverandering. Hij is sinds 1998 verbonden aan Human Quality Management en is partner bij Bright & Company | HR Strategy (Maarssen, Nederland).

Richard adviseert organisaties bij strategische HR vraagstukken en complexe organisatieveranderingen. Hierbij begeleidt hij teams en leidinggevenden en versterkt hun persoonlijke effectiviteit.

Contact: info@hqm.be | T +31 6 15 00 22 40

Gert Stoppels

Gert StoppelsGert Stoppels is teamleider bij de overheid en sinds 2002 verbonden aan Human Quality Management. Daarnaast heeft hij een achtergrond als docent en weet daarmee tijdens de FlexComtraining de deelnemers te inspireren om aan hun eigen ontwikkeling te werken.

In zijn werk brengt hij mensen in beweging en is zijn benadering mensgericht. Samenwerken staat bij hem centraal. Hij begeleidt veranderprocessen en geeft vorm aan inrichtingsvraagstukken.

Contact: gertstoppels@hqm.be | T +31 6 18 60 09 60

Fréderique Speckman

Fréderique Speckman is adviseur en coach. Zij is van oorsprong architect en heeft vele jaren ervaring als adviseur in het vertalen van wensen naar een concept in met name de retailmarkt. In 2000 maakte zij kennis met HQM en is sindsdien enthousiast gebruiker van het gedachtegoed.

In haar werk begeleidt ze mensen en organisaties in hun zoektocht naar de verbinding met hun eigen authenticiteit. Zij volgt een 3-jarige opleiding in het Clarity Proces. 'Het volle leven leven' is haar motto.

Contact: frederiquespeckman@hqm.be | T +31 6 19 60 88 61

CRKBO geregistreerde instelling

© 2015 Human Quality Management nv  • Hotel de Loose • Burgstraat 18C • B-9000 Gent

Contacteer ons